Kejohanan Tenis Jemputan Universiti Asean 2011 - Anon (Universiti Malaysia Perlis, 2011)
Kejohanan dianjur oleh Universiti Malaysia Perlis dengan kerjasama Kementerian Pengajian Tinggi dan Persatuan Tenis Perlis pada 23 - 27 Februari 2011 di Kompleks Sukan Perlis, Kangar, Perlis.