Majlis Perasmian Bengkel Industrialized Building System (IBS) dan Pelancaran Buku Panduan Penerbitan Berimpak UniMAP - Anon (Universiti Malaysia Perlis, 2010)
Program dianjurkan oleh Pusat Kejuruteraan Alam Sekitar, Universiti Malaysia Perlis dan KUKUM Engineering (Malaysia) Sdn. Bhd. dengan kerjasama Proven IBS Training Centre (M) Sdn. Bhd. pada 9 Oktober 2010 di Dragon, UniMAP, Jejawi, Perlis.